Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

SBAB:s marknadschef till Ord&Bild

Publicerad: 5 april 2016, 08:53

Marianne Lundgren-Précenth.

Tidigare marknadschef på SBAB, Marianne Lundgren-Précenth, börjar som strateg och projektledare på Ord&Bild.


Ämnen i artikeln:

SBABOrd&Bild

Värmländska reklambyrån Ord&Bild får förstärkning i och med att Marianne Lundgren-Précenth börjar som strateg och projektledare på bolaget. Marianne Lundgren-Précenth har tidigare jobbat med kommunikation på SBAB i hela 19 år, men sadlar nu om.

– Jag brinner för att utveckla varumärken och tycker att det är fantastiskt roligt att se hur man kan utmana, förändra och skapa något bättre genom kommunikation. Ord&Bild är en stark byrå med mycket bra renommé även utanför Värmland, vilket känns spännande att nu få vara med och förvalta och utveckla, säger Marianne Lundgren-Précenth i ett uttalande.

Ord&Bild är en fullservicebyrå, och trots att huvudkontoret är beläget i Karlstad sträcker sig kunderna längre än så. De har bland annat gjort jobb på uppdrag av Fotografiska, TV4 och Lindahls Mejeriprodukter. En annan nyhet är att byråns creative director Niclas Fors nu går in som delägare i Ord&Bild Reklambyrå.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

SBABOrd&Bild

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.