Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Scandic tar in Eva Lundström

Publicerad: 14 mars 2017, 14:06

Eva Lundström.

Eva Lundström lämnade Apollo i höstas. Nu tar hon över som tillförordnad marknadschef på Scandic.


Ämnen i artikeln:

Eva LundströmScandicApolloMarknadschef

I september 2016 slutade Eva Lundström som nordisk marknadschef på Apollo, vilket Resumé rapporterat om. Då var det inte klart vad hon sulle göra härnäst. Men nu går hon in som tf. marknadschef på hotellkedjan Scandic under nuvarande marknadschefen Anna Wiréns föräldraledighet.
– Just nu befinner sig Scandic på en mycket spännande resa, både varumärkes- och produktmässigt, med de senaste årens lanseringar av nya, attraktiva hotell. Jag ser fram emot att vara med och fortsätta stärka varumärket ännu mer och samtidigt driva kommersiella framgångar tillsammans med teamen inom sälj och revenue, säger hon i ett pressmeddelande.

Eva Lundström får ansvaret för den 15 personer starka marknadsavdelningen.
– Eva är en riktig topprekrytering och jag är väldigt glad över att hon har valt att komma till oss. Hon kommer att tillföra mycket med sitt starka kommersiella fokus och sin långa erfarenhet inom resebranschen, säger Peter Jangbratt, Sverigechef på Scandic.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News