Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sextett till Make Your Mark

Publicerad: 22 oktober 2019, 14:00

Ulrika Alforsen, Hampus Hagman, Marlene Nilsson, Emma Olsson, Maja Brünteson och Ylva Rehnberg ansluter till contentbyrån Make Your Mark.


Ämnen i artikeln:

Make Your Mark

Ulrika Alforsen kommer senast från Danone och ansluter till Make Your Mark som account director med ansvar för kunderna Lidl, Villaägarnas riksförbund, Eon, Svenska Spel och Apotek Hjärtat. Tidigare i karriären har hon jobbat med koncept och strategi på konkurrerande OTW. Hon kommer även sitta med i byråns ledning.

– Make Your Mark känns som en uppstickare och det är spännande att vara del av en byrå som är så framåt och snabbväxande med så många roliga kunder, säger hon i ett pressmeddelande.

Hampus Hagman kommer direkt från Aftonbladets sportsidor där han jobbat som onlineredaktör. På Make Your Mark kommer han att jobba som digital redaktör med Lärartidningarna. I uppdraget får han sällskap av Emma Olsson som ansluter som reporter.

Marlene Nilsson och Maja Brünteson ansluter båda från Aller Media. Båda två kommer att jobba som projektledare med fokus på influencer marketing.

Slutligen rekryteras även Ylva Rehnberg som redaktör för byråns uppdrag för Unionen. Tidigare i karriären har hon jobbat inom olika facktitlar och för TCO Sverige.

– Att så många talangfulla kollegor med en bred bakgrund inom journalistik och kommunikation väljer att ansluta till oss är väldigt roligt, säger Make Your Marks vd Jonas Terning. I takt med att kommunikationen flyttar allt närmare kärnaffären behöver vi som byrå en spets som sträcker sig från strategi och affärsutveckling till kreativitet och analys. Våren var rolig för oss på Make Your Mark, men med fler nya kollegor på plats ser hösten ut att bli om möjligt ännu roligare.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Make Your Mark

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.