Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sextett till Mirum Stockholm

Publicerad: 28 februari 2019, 13:24

Gustaf Haffling, Ola Löwbeer, Timian Puk Kaysø, Melanie Besse-Choko, Martin Tousig och Mya Rydman.

Gustaf Haffling, Ola Löwbeer, Timiam Puk Kaysø, Melanie Besse-Choko, Martin Tousig och Mya Rydman ansluter till Mirum.


Ämnen i artikeln:

Mirum

Nyanställningarna kommer från hela Europa och sker på både kreatörs- och affärssidan.

Copywritern Gustaf Haffling examinerades förra året från Berghs och har sedan dess frilansat för kunder som Carlsberg, Natur & Kultur och IK Tellus.

Ola Löwbeer ansluter som front end developer och är nyutexaminerad, sin avslutande praktik gjorde han på Mirum där han nu fortsätter sin karriär.

Tim Puk Kaysø kommer till Mirum från Irland där hon de senaste åren jobbat med försäljning, campaign management och projektledare för flera stora IT-bolag. På Mirum kommer hon att jobba som sales and project coordinator.

Melanie Besse-Choko lämnar Mirums kontor i Paris för Stockholm och ansluter som business director. I Paris jobbade hon med kunder som Nespresso, Mazda och Danone.

Martin Tousig har en bakgrund på retailbyråer och får på Mirum en roll där han kommer vara med och utveckla byråns growth-erbjudande.

Slutligen kommer även kreatören Mya Rydman till Mirum Stockholm. De senaste tre åren har hon jobbat för Myrum i Helsingfors.

– Vi är jätteglada att vår byrå lockar personer med olika bakgrund från olika delar av världen. Vårt kontor har en väldigt internationell prägel. Både vad gäller kunder och uppdrag, men också bland oss som jobbar här. Det bidrar till en härlig dynamik, säger Morten Haargaard, business director på Mirum Stockholm.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Mirum

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.