Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sitrus värvar kokboksförfattare

Publicerad: 27 oktober 2016, 08:17

Karin Ericson.

Foto: Pressbild

Karin Ericson skriver en kokbok tillsammans med Sveriges första kvinnliga Michelinkock. Nästa steg är att börja på Sitrus Malmökontor.


Ämnen i artikeln:

Sitrus Agency

Som skribent har Karin Ericson många strängar på sin lyra. Hon har bland annat jobbet som copywriter och suttit i juryn för DN Reklamcupen, varit krogkritiker på Metro och redaktör på Nöjesguiden. Dessutom skriver hon en kokbok ihop med Titti Ovarnström som ska ges ut på Norstedts förlag.

Som frilans och via sitt eget bolag har hon bland annat jobbat med kampanjer och koncept för Apoteket AB, Kung Markatta, Skanska, Citygross och Momondo.

Nästa anhalt i karriären blir hos Sitrus Agency i Malmö.
– Det känns roligt och spännande att börja på Sitrus. Jag var redo för en förändring efter att ha frilansat i fyra år och känner att det ska bli utvecklande att ingå i ett större sammanhang med flera kreativa team på en byrå med kontor både i Sverige och i våra grannländer, säger Karin Ericson i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Sitrus Agency

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.