Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sjungande copy till ANR BBDO

Publicerad: 16 november 2015, 09:22

Anna Werkell byter jobb.

Foto: Pressbild.

Anna Werkell lämnar Volontaire för ANR BBDO.


I nästan tre år har Anna Werkell arbetat som copywriter på Volontaire. Under sin tid på byrån har hon jobbat med prisade kampanjer som "Byt lön" för Kommunal. Men nu går hon vidare till ANR BBDO där hon ska arbeta för kunder som Arla, Lambi och TCO.
– Anna är precis den person som vi letade efter, det vill säga en person med hög kreativ kapacitet kombinerat med genuin passion för att skriva texter. Det är dessutom ett enormt plus att hon är van vid att arbeta med mer PR-drivna kampanjer eftersom vi arbetar integrerat med PR i nästan alla våra kampanjer, säger Pontus Karlsson, vd och partner på ANR BBDO, i en kommentar.

Vid sidan av jobbet är Anna Werkell både låtskrivare och sångare. Hon har också en bakgrund inom musikbranschen.
– ANR BBDOs förmåga att göra jobb med både lust och list tilltalar mig mycket. De är en spännande byrå som vågar göra oväntade lösningar, och det känns såklart kul och utvecklande att vara en del av det, säger Anna Werkell.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.