Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Skandias presschef blir pr-konsult

Publicerad: 9 december 2015, 13:25

Jonas Collet, ny vice vd på Geelmuyden Kiese.

Foto: Pressbild.

Jonas Collet är ny vice på Geelmuyden Kiese.


Ämnen i artikeln:

SkandiaGeelmuyden KiesePR-Byråer

Jonas Collet har varit presschef på Skandia sedan 2011. Innan dess har han arbetade han i pr-branschen, dit han nu återvänder.
– Under mina år på Skandia har vi fördubblat vår årliga publicitet, tack vare bättre teamwork och större öppenhet. Jag trodde inte att jag skulle kunna bli lockad att byta jobb, men GK-teamet var helt enkelt oemotståndliga. Det är svårt att tacka nej till ett ungt, engagerat och snabbväxande företag som samtidigt vågar investera långsiktigt i strukturkapital och kreativitet för att utmana sina kunder, säger han i en kommentar.

På byrån blir han vice vd och ansvarig för corporate communications-erbjudandet.
– Jag är väldigt glad över att vi har lyckats rekrytera Jonas. Vi har arbetat tillsammans tidigare, så jag känner till hans kapacitet och hur väl vi kompletterar varandra. Med sin långa och breda erfarenhet kommer han kunna stötta många av våra kunder, både dem vi haft länge och de många som nyligen valt att börja samarbeta med oss, kommenterar Frida Berg, som tillträder som vd på måndag.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.