Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Snart ny vd på Brainforest

Publicerad: 24 oktober 2018, 12:03

Nathalie Dunér tillträder i april som vd på Brainforest, samtidigt som nuvarande vd:n Peter Algebäck får en ny roll i bolaget.


Ämnen i artikeln:

Peter Algebäck

Nathalie Dunér har sen 2015 varit projektledare på kommunikationsbyrån ser positivt på den interna rekryteringen och ser fram emot att axla den nya rollen.

– Jag är jätteglad över att ha fått det här förtroendet. Det känns roligt att man vågar släppa fram någon internt, vilket jag tycker går väl i linje med hur bolaget bedrivs i stort – att man har tilltro till sina medarbetare och låter dem växa, utvecklas och nå sin fulla potential, säger Natalie Dunér, nuvarande projektledare och snart vd på Brainforest, i ett pressmeddelande.

Brainforest hette tills 2016 Rekyl, då de bytte namn och affärsriktning. Peter Algebäck kommer i sin nya roll jobba närmre med verksamhetens kunder och med nyetableringar utomlands.

– Allt som händer just nu känns oerhört spännande och är ett viktigt steg i vår utveckling. Jag tror det kommer ge oss många fördelar i och med att det inte handlar om en person som är ny i verksamheten. Hon känner redan till hur vi jobbar och har många bra idéer om hur vi kan utvecklas vidare,  kommenterar Peter Algebäck, nuvarande vd.

Ämnen i artikeln:

Peter Algebäck

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.