Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Snart nytt ledarskap på IDG Sweden

Publicerad: 14 september 2018, 11:16

Foto: Pressbild

Första oktober tillträder Joakim Allwin som Country Manager på svenska delen av data och medie-företaget International Data Group, IDG.


Ämnen i artikeln:

IDG

Joakim Allwin har lång erfarenhet från IDG, vilket är världens och Sveriges största databas- och eventdrivna mediehus inom IT, teknik och affärer. Under 18 år har Joakim Allwin på IDG främst arbetat med försäljning, marknadsföring och publicering. Sedan 2015 har han lett IDG Enterprise som Publishing Director, och ansvarat för bland annat Computer Sweden, TechWorld, CSJobb, CIO Sweden och IDG.se.

– Jag kommer fortsatt att prioritera och fokusera på användandet av teknologi. Om vi fortsätter att hjälpa beslutsfattare inom IT och entusiaster som använder och investerar i teknologi på bästa möjliga sätt, kommer vi fortsatt vara relevanta för så väl för vår publik så som våra annonsörer, säger Joakim Allwin, snart ny Country Manager på IDG Sweden.

Joakim Allwin efterträder Kit Gould, som varit Country Manager de senaste tre åren. Kit Gould fortsätter istället med att leda IDGs M&A team.

Utöver detta tillträder Henric Jogin, tidigare Technical Director, som Chief Operating Officer, och André Kirsch, som tidigare haft olika ledande försäljningspositioner på IDG, som Chief Revenue Officer.

Ämnen i artikeln:

IDG

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.