Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sofia Myrevik ny kommunikationsdirektör i Aleriskoncernen

Publicerad: 18 januari 2021, 10:04

Efter mindre än ett år på Cabonline återvänder Sofia Myrevik till vårdsektorn och blir ny kommunikationsdirektör för Aleris.


Sofia Myreviks uppdrag blir att stärka Aleris position inom framtidens specialistvård. Hon kommer närmast från Cabonline (där hon presenterades som kommunikationschef i mars 2020) och dessförinnan vårdbolaget Praktikertjänst. Hon är också en mångårig tidigare partner och byråchef från kommunikationsbyrån Prime.

– Jag är mycket glad att välkomna Sofia Myrevik till Aleris. Vi har ett tydligt mål att utveckla hälso- och sjukvården i Skandinavien. Med sin kompetens och långa erfarenhet av såväl kommunikation som sjukvård kommer Sofia att bli en viktig del i teamet, kommenterar Sofia Palmquist, koncernchef Aleris.

– Det känns lika viktigt som roligt att komma tillbaka till hälso- och sjukvårdssektorn. Att få bidra till förändring av sjukvården i Aleris som koncern och samhället i stort är ett drömuppdrag, säger Sofia Myrevik i en kommentar

Sofia börjar på Aleris den 18 januari 2021 och kommer att ingå i Aleris koncernledning.

 

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.