Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sofia Myrevik till Cabonline Group

Publicerad: 13 mars 2020, 07:51

Taxiföretaget Cabonline Group rekryterar Sofia Myrevik som senior vice president Communication, Marketing & Sustainability. Hon kommer närmast från en roll som marknads- och kommunikationsdirektör på vårdbolaget Praktikertjänst.


Ämnen i artikeln:

Cabonline Group

Innan tiden på Praktikertjänst, dit Sofia Myrevik anslöt 2015, var hon partner och byråchef på kommunikationsbyrån Prime.

– Jag är mycket glad över att kunna välkomna Sofia Myrevik till Cabonline, Vi är inne i en offensiv förändringsresa för att konsolidera vår verksamhet och växa i Norden. Det kräver att vi positionerar oss starkare på de nordiska marknaderna, ökar tillväxttakten och blir tydligare i vår kommunikation. Här kommer Sofia med sin kompetens och långa erfarenhet att spela en nyckelroll, kommenterar koncernchef Peter Viinapuu

– Det känns väldigt spännande att kunna kliva in i en bransch som är i kraftig förändring med nya aktörer och affärsmodeller. Jag ser fram emot att med klok och kreativ kommunikation fortsätta att utveckla och stärka bolagets anseende och affär tillsammans med kollegorna i koncernen, säger Sofia Myrevik.

Sofia Myrevik tillträder den 1 april och kommer att ingå i koncernledningen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Cabonline Group

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.