Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag28.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Sofie Segerborg blir senior pr-strateg på Nosy

Publicerad: 28 Januari 2019, 09:11

Sofie Segerborg ska driva Nosys pr-ebjudande.

Nosy förstärker sitt pr-erbjudande och rekryterar Sofie Segerborg som senior pr-strateg. Hon kommer senast från Edelman Deportivo.


Ämnen i artikeln:

PRPR-strategiNosy

Sofie Segerborg tillträdde sin nya tjänst den 7 januari och var inna tiden på Edelman Deportivo verksam som rådgivare på Prime. Rekryteringen ska stärka Nosys position som fullservicebyrå. Sofie Segerborg kommer att ansvara för att utveckla, driva och implementera PR som en del av byråns kärnerbjudande.

Sofie Segerborg startade sin karriär på Deportivo 2011 och var bland annat med och projektledde den prisbelönta kampanjen "Sweat for Water" för UNICEF och Gothia Cup, som 2014 belönades med ett guldägg i kategorin event.

På Nosy kommer Sofie Segerborg att arbeta  med kunder som KLM, Pensionsmyndigheten och Astrid Lindgrens Värld.

– Sofie har en gedigen erfarenhet som rådgivare och att jobba integrerat med PR i kreativa kampanjer, kompetenser som gör att vi kan bredda vårt erbjudande och utvecklas som byrå. Vi tar nu nästa steg för att möta våra kunders behov av effektiv helhetskommunikation, säger Mirja Kais vd för Nosy i ett pressmeddelande.

– Jag är otroligt glad över att ansluta till Nosy! Att få jobba med PR både strategiskt och i den kreativa processen är en fantastisk möjlighet. Jag ser fram emot att tillsammans med teamet skapa kommunikation som engagerar och startar nya samtal, säger Sofie Segerborg i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

PRPR-strategiNosy

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.