Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Soja rekryterar och expanderar

Publicerad: 20 maj 2016, 11:39

Foto: Pressbild

Infografik- och animationsstudion Soja rekryterar David Karlström och Simon Trotz. Dessutom flyttar de verksamheten från Umeå till Göteborg och Stockholm.


Soja vill med hjälp av infografik förklara de svåra sakerna på ett enkelt sätt, och menar att det idag är frågan om mycket mer än bara pajdiagram och staplar. Nu anställer de David Karlström som art director och Simon Trotz som motion designer.

– Det är roligt att se att fler och fler är nyfikna på infografik som kommunikationsprodukt, men för oss är det också en verktygslåda, ett sätt att tänka oavsett om vi jobbar med rörligt, stillastående eller interaktivt, säger ad:n och delägaren Sofie Edvardsson, i ett uttalande.

Soja startade år 2010 i Umeå, men nu intar de Göteborg och Stockholm istället.

– Vi ser fram emot att komma närmare många av våra uppdragsgivare, men vi ser förstås också fram emot att starta upp nya spännande samarbeten. Vi hoppas speciellt på att hitta samarbeten med uppdragsgivare som jobbar för en mer hållbar, jämställd och demokratisk värld, säger Sofie Edvardsson.

Louise Lindberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.