Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sörmlands Medias nya vd

Publicerad: 12 maj 2015, 09:29

Jimmy Näslund.

Foto: Pressbild.

Jimmy Näslund är utsedd till vd för Sörmlands Media som kommer att driva Eskilstuna-Kurirens samtliga publicistiska bolag.


Ämnen i artikeln:

Eskilstuna-KurirenMittmediaSörmlands Media

Sörmlands Media är ett bolag som just nu håller på att bildas. Efter mbl-förhandlingar står det nu klart att Jimmy Näslund blir vd. Han kommer från Mittmedia-koncernen där han sedan sju år är chefredaktör och ansvarig utgivare på Örnsköldsviks Allehanda (ÖA) och Tidningen Ångermanland (TÅ).

– Jag är glad att vi lyckas knyta en ung, men samtidigt erfaren och välutbildad, person som, tillsammans med huvudredaktör PeO Wärring, kan ta vår koncern djupare in i det snabbt föränderliga medielandskapet, säger koncernchef Sören Axelsson i en kommentar.

Jimmy Näslund har förutom sin publicistiska erfarenhet en master i företagsekonomi med inriktning på strategi och marknadsföring.

– Det ska bli mycket spännande att få ta mig an ett uppdrag som ger mig möjligheten att ansvara för bygget av ett modernt medieföretag från grunden och detta på en mycket expansiv och dynamisk marknad, kommenterar han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.