Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Spinn värvar från FCB Fältman & Malmén

Publicerad: 16 mars 2015, 11:12

Johanna Linander

Johanna Linander lämnar FCB Fältman & Malmén för att bli kundansvarig projektledare på Spinn Action Marketing.


Ämnen i artikeln:

Spinn Action Marketing

Johanna Linander arbetade tidigare som nordisk projektledare på FCB Fältman &   Malmén och har även jobbat med pr på Hill & Knowlton i New York.

– Johannas strategiska och taktiska erfarenhet och förmåga att driva  integrerade kampanjer ligger helt i linje med Spinns utveckling. Vi   fortsätter att driva vår idé om att det är kombinationen mellan hög   kreativitet och resultatfokus som gör jobbet för våra kunder, säger   Marie Wedin, vd på Spinn i ett pressmeddelande.

Spinn har i dag drygt 50 anställda med en omsättning på 120 miljoner.   Byrån jobbar bland annat med uppdrag som Scan, Samsung, Unilever,   Telia, Swedish Match, Spendrups, Wasabröd och SJ.

– Spinn är en byrå med spännande företagskultur, imponerande   kundportfölj och ett synsätt på resultatdriven kommunikation som jag   gillar. Otroligt kul att vara ombord, säger Johanna Linander i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Spinn Action Marketing

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.