Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Splay rekryterar säljchefer

Publicerad: 6 september 2016, 08:05

Felix Palin och Fredrik Palmberg

Splay Sverige stärker upp Stockholmskontoret med ytterligare två rekryteringar till säljteamet.


Ämnen i artikeln:

MTGxRekryteringSkype

Fredrik Palmberg, tidigare head of b2b sales på C More blir ny säljchef och Felix Palin, tidigare senior sales executive på phunware i London blir ny creative sales.

– Fredrik & Felix är fantastiska tillskott till vårt alltjämt växande team och kommer hjälpa oss driva de visioner vi har för Splays varumärke och erbjudande. Att ha två så smarta, kreativa och taggade personer på plats ger oss ytterligare styrka att utmana mediebranschen och pusha gränserna för digitalt innehåll för den moderna målgruppen och alla kunder som vill nå den, säger Edit Brunner, Sverigechef på Splay i ett pressmeddelande.

Splays nya försäljningschef Fredrik Palmberg:

– Enligt mig är Splay branschens mest framåtlutade aktör, både när det kommer till innehåll och kommersiella lösningar på digitala plattformar. Nu ser jag fram mot att ta tillvara på alla affärsmöjligheter som finns för Splay med vår starka och kompetenta säljstyrka.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

MTGxRekryteringSkype

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.