Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sponsringsbyrån värvar tre

Publicerad: 19 september 2016, 12:47

Nya och utökade uppdrag gör att sponsringsbyrån Pack Train tar in tre nya medarbetare.


Lars Kristiansson, blir kundansvarig och senior rådgivare. Han har jobbat med sponsring och agentverksamhet i över 10 år. Vinnare av Gyllene Hjulet.

Jennifer Carlsvärd, blir pr-assistent och researcher, hon har en kandidatexamen i ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Marie-Louise Nowak, blir områdesansvarig för research. Hon har tidigare varit projektledare på Survey Sampling International (SSI)

– Det är tre riktigt vassa personer som kommer till oss. Marie-Louise och Jennifer vässar vår research- och analysavdelning. Lars har internationell erfarenhet av sponsring, är en skarp strateg, samtidigt som han har ett digitalt fokus och stor kunskaper inom marknads-pr. Eftersom framgångsrik sponsring kräver att man flätar samman olika marknadsdiscipliner stärker dessa kompetenser vår position som en utmanare i branschen, säger Ulf Björnemark, vd på Pack Train, i ett pressmeddelande.

Björn Wallenberg

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.