Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Spoon byter vd i Norge

Publicerad: 16 augusti 2016, 11:24

Marte Ramborg och Johan Andersson på Spoon.

Foto: Pressbild

Marte Ramborg rekryteras från tankesmedjan Agenda för att ratta den norska delen av contentbyrån.


Ämnen i artikeln:

Spoon

Förra året köpte Bonnierägda Spoon upp den norska contentbyrån Teft. Nu tillsätter de en ny vd i form av Marte Ramborg, närmast från jobbet som stabschef på Agenda. Hon har tidigare arbetat som marknadsdirektör för Norsk Luftambulanse och på Röda Korset.
– Jag har personlig erfarenhet av att jobba med Spoon på köparsidan. Byrån har utmärkt sig genom ett stort engagemang och fantastiska resultat. Jag vill arbeta med de bästa talangerna i branschen, och det var avgörande för att jag tackade ja till det här jobbet, säger Marte Ramborg i ett pressmeddelande.

Sedan uppköpet har Spoon i Norge tagit in nya uppdrag som Kiwi, L'Oréal och livförsäkringsbolaget KLP. Dessutom hanteras nordiska uppdrag tillsammans med de andra byråerna.
– Marte har mycket goda meriter och är en erkänt framgångsrik ledare. Hon är van att jobba mot tuffa mål i organisationer med höga ambitioner. Jag är säker på att hon är rätt person för att leda Spoon Norge mot en lysande framtid, kommenterar Johan Andersson, head of international expansion på Spoon.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Spoon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.