Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Spoon-redaktör till Affärsvärlden

Publicerad: 14 januari 2016, 11:56

Helene Rothstein Sylvesten ska göra Affärsvärlden.

Foto: Montage.

Helene Rothstein Sylvesten är ny redaktör på Affärsvärlden, anställd via Appelbergs dotterbolag. Därmed lämnar hon Spoon.


Ämnen i artikeln:

AppelbergSpoonAffärsvärlden

Det senaste året har Helene Rothstein Sylvesten varit reporter på Visitas tidning Besöksliv, som produceras av Spoon. Nu går hon över till Appelbergs dotterbolag som sysslar med outsourcinguppdrag åt Affärsvärlden. Där kommer hon att bli redaktör med ansvar för bland annat featurematerialet i tidningen.

– Det här jobbet är det roligaste som finns på marknaden just nu. Jag trivs bra på Spoon, men tycker att Affärsvärlden gör en väldigt intelligent tidning. Jag har jättestor respekt för vad de håller på med, det är lite grann som ekonomivärldens svar på Fokus, säger hon.

Helene Rothstein Sylvesten har tidigare frilansat för Affärsvärlden, och det var så hon kom i kontakt med Appelbergs redaktionschef Göran Lind.

– Han ringde och frågade om jag var intresserad av jobbet. Det kändes väldigt kul. Det är inte så vanligt att man som frilans får en sådan fråga, säger hon.

Jobbet tillhörde tidigare Johan Såthe, numera chefredaktör på Resumé.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.