Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Spoon stuvar om i ledningen – får ny Sverigevd

Publicerad: 2 maj 2019, 07:30

Johan Andersson och Mia Biesterfeldt.

Contentbolaget Spoons tidigare Stockholmschef Johan Andersson blir ny Sverigechef medan Maria Biesterfeldt tar över hans tidigare position.


Ämnen i artikeln:

Spoon

Johan Andersson har jobbat på contentbyrån Spoon sedan 2006. De senaste åren har han varit chef för byråns Stockholmskontor och har tidigare haft ansvar för Spoons utlandsetableringar. Nu tar han klivet upp och blir ny Sverigechef på Spoon.

– För mig känns det oerhört spännande att fortsätta bidra till att stöpa om kommunikationsbranschen. Spoon är verkligen rätt ställe om man har de ambitionerna. Byråvärlden är ju minst sagt en omvälvande bransch att jobba i just nu och nya tider behöver nya idéer. Vi har hittat vår väg nu och det känns kul att kunna gasa på framåt, säger Johan Andersson.

I hans ställe som Stockholmschef kommer Maria Biesterfeldt att gå in. Tidigare har hon haft en tjänst som business director på Stockholmskontoret.

I samband med förändringarna blir Anders Ribba koncernchef för de olika bolagen inom Spoon som har verksamhet på den nordiska och brittiska marknaden.

Jättekul att Johan och Maria vill ta detta steg - det kommer att bli perfekt. Samtidigt som jag ser fram emot att kunna fokusera mer på Spoon internationellt och vårt byrånätverk - Real Agency Group - som växer så det knakar. Vi lanserar nya verksamheter och nya marknader löpande, menar Anders Ribba.

Spoon som enskilt bolag omsatte förra året 176 miljoner kronor med en vinstmarginal på 0,6 procent.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Spoon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.