Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sportamore värvar Johan Järnliden

Publicerad: 26 oktober 2018, 06:58

I förra veckan utsågs Elgigantens marknadschef Johan Järnliden till "Årets marknadschef" i kategorin hemelektronik. Nu lämnar han bolaget för att gå till Sportamore.


Ämnen i artikeln:

Johan JärnlidenElgiganten

Johan Järnliden har arbetat på Elgiganten sedan 1 oktober 2015 och ersatte  Eddie Hernandez som marknadschef. Han var dessförinnan marknadschef på Phone House och Forex.

– Vi är mycket glada att kunna tillkännage rekryteringen av Johan Järnliden. Vi imponeras av de resultat som åstadkommits under Johans ledning och ser fram emot att dra nytta av hans kunskap och erfarenhet av att bygga varumärke och driva tillväxt. Utgångsläget för att vidareutveckla Sportamores varumärke har aldrig sett bättre ut – på åtta år har vi byggt ett miljardbolag och vi fortsätter att slå rekord i nykundstillväxt. Nu vill vi växla upp takten ytterligare, säger Johan Ryding, vd på Sportamore.

– Jag ser fram emot att få leda arbetet med att ta Sportamores varumärke till en ny nivå där service och viljan att göra det bästa för kunden förblir centralt. Jag är jätteimponerad av Sportamores starka kund- och serviceerbjudande och ser fram mot att bli en del av teamet, säger Johan Järnliden i ett pressmeddelande.

Han tillträder senast i februari 2019 och efterträder Joakim Friedman som stannar i företaget men vars roll renodlas till vice vd.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Johan JärnlidenElgiganten

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.