Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Spotlight rekryterar gruppledare från MSL

Publicerad: 5 april 2018, 07:41

Robin Kvarnström lämnar MSL för Spotlight där han blir teamledare. Kvarnström tar även plats i Spotlights ledningsgrupp.

Ämnen i artikeln:

Spotlight PRMSL

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


På MSL har Robin Kvarnström som strategisk rådgivare utvecklat kanaloberoende lösningar för kunder som IKEA, Postnord, Nestlé och Viacom.

På Spotlight hoppas man att rekryteringen av Kvarnström ska stärka byråns rörliga och digitala erbjudande.

– Vi ser en allt större efterfrågan på digitala och innehållsdrivna lösningar som grundar sig i affären. Vi hjälper våra kunder med affärsdriven kommunikation och här bidrar Robin med värdefull kompetens och erfarenhet, säger Axel Lagerbielke, vd på Spotlight.

Tidigare i karriären har Robin Kvarnström bland annat grundat modesajten areyoukarl.com och prisats i Global SABRE Awards för best public relations program in the world.

– Spotlight integrerar förtjänade och egna kanaler med digital marknadsföring för affärsnära resultat, vilket är avgörande för att leverera värde idag. Jag ser verkligen fram emot att utveckla framtidens kommunikation tillsammans med våra kunder. Som teamledare får jag också utrymme att bidra på fler områden än tidigare, vilket kommer utveckla både mig och Spotlight. Jag ansluter till ett verkligt starkt team och en byrå med spännande kunder, säger Robin Kvarnström.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev