onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Spring Media anställer ny vd

Publicerad: 9 januari 2018, 10:18

Sportmedia- och rättighetsagenturen Spring Media anställer Tobias Osmund som ny vd.

Ämnen i artikeln:

Sporträttigheter

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


Tobias Osmund kommer närmast från nyhetsbyrån AP där han haft en roll som försäljningschef i Europa och Afrika. Osmund tar över som vd efter att de tre grundarna Hans Svelander, José Moreno och Torsten Billing delat på tjänsten.

– Med rekryteringen växlar Spring Media upp och tar nästa steg i tillväxtresan. Vår ambition är att ytterligare stärka vår internationella närvaro och bredda vårt erbjudande till marknaden, säger Hans Svelander, partner i Spring Media.

Spring Media verkar globalt och har kontor i Hamburg, Mexico City, Bangkok och Astana och utsågs till Gasell av Dagens Industri 2017. Bolaget ansvarar bland annat för förhandlingarna kring distributionen av OS 2014-2016, Damallsvenskan, Elitserien i Speedway samt kval till Europa League och Champions League.

– Tobias breda erfarenhet och track-record i att leda och vidareutveckla tillväxtbolag, är ett viktigt tillskott för Spring Media. Spring Media får ett starkt ledarskap, en tydlig organisation, och står väl rustat för fortsatt tillväxt i en expansiv bransch under snabb förändring, säger Staffan Rosell, styrelseordförande i Spring Media.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev