Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Springtime värvar från Sturén & Co

Publicerad: 19 Mars 2015, 14:26

Katarina Adriansson Sturén.

I samband med att Springtime satsar på förändringskommunikation rekryterar de Katarina Adriansson Sturén. Hon ska jobba med affärsutveckling genom kommunikation.


Ämnen i artikeln:

Springtime

Katarina Adriansson Sturén har lång erfarenhet av området och har tidigare jobbat med kunder som Pizza Hut, Expressen, TV4 och TUI Nordic.

– Efter åren med egen konsultverksamhet får jag nu en "arbetsfamilj" igen. Springtime är ett härligt och kompetent gäng. Det händer så mycket roligt på byrån just nu som jag är glad att få vara en del av. Jag ändrar inte mitt erbjudande, utan fortsätter affärsutveckla bolag genom kommunikation och hoppas bidra med min breda kompetens som kommunikationsstrateg, säger Katarina Adriansson Sturén i ett pressmeddelande.

Genom att knyta till sig Katarina Adriansson Sturén hoppas Springtime på att förstärka sitt erbjudande inom intern- och förändringskommunikationen.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Springtime

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.