Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Staffan Erfors tar över Realtid

Publicerad: 3 oktober 2016, 07:14

Staffan Erfors är tillbaka i journalistiken

Staffan Erfors blir chefredaktör på Realtid.se och är därmed tillbaka i journalistiken.


Ämnen i artikeln:

Staffan Erfors

Staffan Erfors har haft ledande poster på Expressen, varit chefredaktör för Kvällsposten, programchef för TV3 och chefredaktör för Tidningen S. Senast var han kommunikationschef för Moderaterna i Stockholms läns landsting.

Nu blir han alltså chefredaktör och ansvarig utgivare för Realtid.se. Det kriver han i ett öppet brev till läsarna på sajten.

– Det känns jätteroligt att vara tillbaka i nyhetsjournalistiken, jag har frilansat lite vid sidan om de senaste åren men att få börja med nyhetsarbete igen känns väldigt stimulerande, säger Staffan Erfors till Resumé.

I vilken riktning vill du ta Realtid?
– Ambitionen är att fortsätta på den inslagna vägen och fortsätta vara en leverantör av affärskritisk information till finansbranschen och branscher med koppling dit. Om det är någon förändring jag är ute efter så är det att vi ska bli ännu bättre på att ha egna nyheter och avslöjanden.

Vilka är era största utmaningar?
– Som ett nischmedia med en krävande målgrupp handlar det om att vi måste fortsätta vara seriösa och trovärdiga. Vi får aldrig tumma på det. Utmaningen är att bibehålla vår höga nivå och helst bli ännu bättre.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Staffan Erfors

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.