Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag04.06.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Staffan Rosell får utökat uppdrag

Publicerad: 9 Augusti 2016, 07:21

Staffan Rosell tar över även i Finland.

Foto: Magnus Ragnvid/Press

Staffan Rosell, vd för Bauer Media i Sverige, kommer även få samma roll i den finska verksamheten, då Leena Puntila beslutat sig för att lämna sin tjänst.


Ämnen i artikeln:

Staffan RosellVDRadioBauer MediaMix Megapol

I april 2015 stod det klart att Bauer Media Group köper SBS Discovery Radio, med radiokanaler som Mix Megapol, Rockklassiker och Vinyl. Verksamheten bytte då namn till Bauer Media Group Sverige.

Bolaget har även en finsk verksamhet med varumärken som Radio Nova, Radio Iskelmä och Kiss. Nu har Bauers finska vd Leena Puntila beslutat sig för att lämna sin tjänst. Hon kommer att vara konsult på heltid för Bauer och behålla sitt uppdrag som ordförande för branschorganisationen Radiomedia.

Staffan Rosell, vd för Bauer Media i Sverige, tar över vd-posten även i Finland.

– Staffan Rosell är en mycket erfaren och framgångsrik ledare och är väl insatt i den finska radiomarknaden. Tillsammans med vårt team kommer han att säkerställa att verksamheten fortsätter att utvecklas starkt, säger Paul Keenan, vd Bauer Media Nordics och Storbritannien, i en kommentar.

I Finland har Bauer cirka tre miljoner lyssnare i veckan.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.