Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Staffan Slörner går till Nord DDB

Publicerad: 29 november 2019, 12:54

Staffan Slörner och Nord DDB:s koncernchef Niclas Melin.

Foto: Pressbild

Efter tio år som vd på Sveriges Mediebyråer går Staffan Slörner till en roll som business director på reklambyrån Nord DDB.


Ämnen i artikeln:

Sveriges MediebyråerNord DDB

Förra veckan rapporterade Dagens Media att Staffan Slörner lämnar sin roll som vd på Sveriges Mediebyråer efter tio år. Nu står det klart att han från och med februari kliver på en roll som business director på Nord DDB. 

– Jag älskar energin, modet och den kreativa spetsen som finns på Nord DDB men också att man i väggarna har ett starkt beroende av affärsmässig framgång för sina kunder. Det är inte lätt att vara bra på att bygga starka varumärken och samtidigt hålla ihop kommunikationen hela vägen ner eller upp i exempelvis säljdrivande, kundtjänst och internkommunikation. Nord har en unik kompetens och ambition där. Jag ser otroligt mycket fram mot att få arbeta med att få ihop både kunders och byråns kompetenser och behov på bästa sätt, säger Staffan Slörner i ett pressmeddelande. 

Staffan Slörner var under flera år som marknadschef för Försvarsmakten kund hos DDB där man tillsammans tog fram kampanjer som till exempel ”Har du vad som krävs”.

Niclas Melin, koncernchef på Nord DDB:

– Staffan är en erfaren, driven och kreativ ledare, med ett starkt fokus på varumärke och affärsutveckling, vi har fått uppleva det hos Staffan som kund och är otroligt glada för att nu få jobba ihop igen. Med hans erfarenhet både från mediebyrå och kundsida är han mycket väl insatt i kundens utmaningar och behov så väl interna som externa, med allt fler kunder som gör stora inhouse-satsningar är det enormt viktigt för oss.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.