Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag03.03.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Stampen Local Media rekryterar ny försäljningschef

Publicerad: 25 Mars 2015, 12:54

Linda Forsberg

Foto: Pressbild

Mediekoncernen stärker sin försäljningsledning på västkustmarknaden med Linda Forsberg.


Ämnen i artikeln:

Linda ForsbergStampen Local Media

Från och med den 30 mars blir Linda Forsberg ny försäljningschef för lokala marknader. Hon blir då huvudansvarig för all lokal försäljning.

– Våra lokala affärer och vår ständiga närvaro på alla marknader är avgörande för oss, därför tillsätter vi nu en tjänst som ansvarig för vår lokala försäljning. Jag kan inte tänka mig en bättre rekrytering än Linda Forsberg. Jag är övertygad om att Linda kommer att tillföra både energi och möjligheter till vår verksamhet, säger försäljningsdirektör Fredrik Dobber.

Linda Forsberg har erfarenhet av som försäljningschef på Awesome Group. Dessförinnan var hon försäljningsdirektör på Metro i Göteborg, men nu förstärker hon alltså försäljningsledningen inom Stampen Local Media. Hon kommenterar sitt nya uppdrag i ett pressmeddelande:
– Det är en fantastisk möjlighet att få leda utvecklingen av erbjudande och bearbetning av de lokala marknaderna på Västkusten via de välkända varumärkena och leveranssäkra produkterna inom Stampen Local Media.

Linnéa Kihlström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.