Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Stampen tar in krisexpert

Publicerad: 10 november 2015, 10:19

Hampus Knutsson går från Prime till Stampen.

Foto: Press

Stampen tar in krisexperten Hampus Knutsson från Prime pr. Han kommer att bli ny kommunikationschef för koncernen.


Ämnen i artikeln:

PrimeHampus KnutssonStampen

Hampus Knutsson har arbetat som pr-konsult och expert inom kriskommunikation på Prime sedan 2007. Från och med den 17 november tar han tjänstledigt från byrån för att hjälpa Stampen-koncernen.

– Vi är inne i en fas där vi vill stärka kommunikationsfunktionen eftersom vi gör mycket som vi vill berätta om. Vi har haft behovet sedan ett tag tillbaka och jag är glad att vi hittat den här lösningen med Hampus som är extremt duktig och som vi känner sedan tidigare, säger Martin Alsander, koncernchef för Stampen, i en kommentar.

Hampus Knutsson har arbetat med pressarbete inom olika branscher, bland annat inom livsmedel och försäkringsbolag. Han har exempelvis en bakgrund som tillförordnad presschef på McDonald’s och pr-ansvarig för Facebooks datacenterbygge The Node Pole i Luleå.

– Jag är väldigt peppad för uppdraget och det blir roligt att bli en del av laget som bygger framtidens Stampen, säger Hampus Knutsson.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Ämnen i artikeln:

PrimeHampus KnutssonStampen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.