Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Stendahls rekryterar talanger

Publicerad: 7 september 2018, 11:39

Foto: Pressbild

Stendahls rekrytera flera nya talanger till Stockholm och Göteborg. Under första halvåret av 2018 har man rekryterat totalt 16 personer.


Ämnen i artikeln:

Stendahls

Efter sommaren har Stendahls rekryterat elva nya medarbetare till kontoren i Stockholm och Göteborg. Under det första halvåret av 2018 har totalt 16 nya medarbetare anställts av byrån.

– Vi ser att vi har ett väldigt starkt erbjudande och skapar stort värde för våra uppdragsgivare genom att kunna ta ett helhetsansvar och knyta ihop digital spetskompetens med strategi och kreativitet. Våra framgångar gör att vi nu fortsätter utveckla byrån med ytterligare kompetenser. säger Henrik Segergren, vd på Stendahls, i en kommentar.

Bland annat får Jasmina Henricson Angelovski rollen som Head of Talent, med uppdraget att rekrytera, utveckla och behålla de bästa talangerna även när byrån växer i fortsättningen. Hon har sedan tidigare arbetat både som chef och specialist inom HR.

Marie Kjellson går in som Head of Film Production. Hon beskrivs som en prisbelönad filmproducent med bakgrund som vd i Ruben Östlunds produktionsbolag Plattform Produktion och sitt eget produktionsbolag Kjellson & Wik.

Senaste rekryteringar (efter sommaren):
Klas Andén – Art Director (tidigare Creative Director på Dragster)
Frida Bäcklund – Grafisk designer
Fabian Synneby – Copywriter (tidigare Seventy Agency)
Malin Öborn – Utvecklare
Ludvig Åsgården – Digital Strateg
Tobias Knutsson – Utvecklare
Karl Kildén – Projektledare
Anton Kostet – Utvecklare
Daniel Jönsson – Utvecklare (tidigare KokoKaka)
Jasmina Henricson Angelovski – Head of Talent
Marie Kjellson – Head of Film Production

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Stendahls

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.