Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Stjärnskott återvänder till Åkestam Holst från F&B

Publicerad: 10 juni 2019, 07:41

Som nyexaminerad kreatör var Simon Lublin med och tog fram mångfaldigt prisbelönta kampanjen "Billboards beyond borders" på Åkestam Holst. Nu återvänder han till byrån efter en kort sejour på Forsman & Bodenfors.


Ämnen i artikeln:

Åkestam HolstForsman & Bodenfors

2017 tog Simon Lublin examen från Berghs School of Communications copywriterlinje. Direkt efter examen fick han jobb på Åkestam Holst där han bland annat jobbade med kunder som Reportrar utan gränser och Norrlands Guld. För den förstnämnda var han med och tog fram kampanjen "Billbords beyond borders". Kampanjen har det senaste året varit en av landets mest prisade.

I vintras lämnade han Åkestam Holst för att testa lyckan hos Forsman & Bodenfors. Nu, bara sex månader senare, återvänder han till Åkestam.

– Åkestam Holst är en unik arbetsplats på många sätt, både när det kommer till de jobb man gör och byråns kultur. Jag ser fram emot att återigen få jobba med Sveriges skickligaste och finaste kollegor och att göra bra jobb för byråns kunder, säger Simon Lublin.

Sedan Simon Lublin lämnade Åkestam Holst har dock byråns creative director Magnus Jakobsson valt att gå vidare.

– När en kollega bestämmer sig för att det är dags att ta sig an nya utmaningar, så brukar vi säga att dörren alltid står öppen hos oss. Att Simon valde att "komma hem" är vi otroligt glada över. Han är inte bara en briljant kreatör utan även en allmänt härlig människa som bidrar till vår unika kultur, säger Jessica Morales, byråchef på Åkestam Holst.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.