Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Stormfors värvar byråchef

Publicerad: 10 april 2017, 12:13

Wiveca von Seth Renée anställs som byråchef på den digitala byrån. Samtidigt har de vunnit Genesis IT som ny kund.


Ämnen i artikeln:

Digitalbyråer

Stormfors satsar nu och anställer ett antal nyckelpersoner. Ett första steg är rekrytering av en byråchef i form av Wiveca von Seth Renée. Hon har erfarenhet från reklambyrå och som marknadschef på företag som Apsis och Visma.
– I hela mitt yrkesverksamma liv har jag fascinerats över två saker. På kundsidan av hur svårt det varit för byrån att sätta sig in i kundens affär och förstå vad det är vi vill genomföra och på byråsidan undrat varför kunden så ofta ställer fel krav och lägger tid på fel saker. Med detta i bagaget hoppas jag kunna lyfta erbjudandet lite till, säger hon i ett pressmeddelande.

Byrån har också fått in företaget Genesis IT som ny kund.
– Det känns mycket bra att anförtro Stormfors det här uppdraget. Vi är en uppstickare inom affärssystem för butikskedjor och kommer till marknaden med ett erbjudande fullt av nya ideér för våra potentiella kunder. Vi valde Stormfors för att de verkligen förstår vår komplexa affär, säger Patrik Liljegren, marknadschef på Genesis IT, i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Digitalbyråer

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.