Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Styrde CP+B:s Stockholmskontor – nu går hon till McCann

Publicerad: 12 januari 2016, 11:41

Marie Schnell Carlén och Cecilia Steenberg Forsberg.

Cecilia Steenberg Forsberg var chef för Stockholmskontoret på CP+B Scandinavia. Men nu går hon vidare till jobbet som projektledare på McCann.


Ämnen i artikeln:

McCann StockholmCecilia Steenberg ForsbergCP+B ScandinaviaMarie Schnell Carlén

Förra våren växte CP+B:s Stockholmskontor så det knakade med ett flertal nyanställningar. Men i höstas tvingades CP+B minska ned personalstyrkan kraftigt. I samma veva slutade Cecilia Steenberg Forsberg som chef i Stockholm, enligt uppgifter till Resumé.

Nu har hon klart med nytt jobb – denna gång som kundansvarig projektledare på McCann. Hennes fokus blir storkunden Nordea som byrån vann sent i höstas.
– Cecilia är en drömrekrytering. Hennes erfarenhet som strategisk projektledare och byråledare i kombination med hennes varma och positiva personlighet stärker oss ytterligare och är precis det vi behöver när vi ska bygga vidare på det nya McCann, säger Marie Schnell Carlén, vd på McCann, i en kommentar.

Innan tiden på CP+B arbetade Cecilia Steenberg Forsberg i egen regi. Tidigare har hon haft rollen som vd och projektledare på Åkestam Holst Promenad.
– Valet var ganska enkelt eftersom jag sökte en byrå med starkt driv och bra värderingar. När jag träffade Marie och flera andra på McCann fångades jag helt av deras energi och kultur som jag vet att dom har arbetat mycket medvetet med. Byrån befinner sig i en otroligt spännande fas och det är väldigt roligt att få vara en del av resan framåt, säger hon.

LÄS ÄVEN: Lämnar CP+B efter fem månader

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.