Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sundhage ut – Resare in

Publicerad: 8 december 2016, 13:51

Bodil Resare.

Foto: Pressbild

Ingalill Sundhage går i pension. Bodil Resare är ny tillförordnad chefredaktör och platschef för Strömstads Tidning, Bohusläningen och TTELA.


Ämnen i artikeln:

Johanna ÖbergStampen Local Media

Bodil Resare har varit redaktionschef på Strömstad Tidning sedan i våras och har dessförinnan bland annat varit nyhetschef på Fagersta-Posten och NSD. Hon har även arbetat med tv på SVT och TV4.

Nu blir hon tf. chefredaktör på och platschef för Strömstads Tidning, Bohusläningen och TTELA. Ansvaret innefattar även gratistidningarna Uddevalla 7, Vänersborgaren och Trollhättan 7 dagar.
– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla den lokala journalistiken på nätet, i sociala medier och tidningen tillsammans med kollegorna. Vi är förstahandsvalet på våra marknader och det ska vi fortsätta vara, säger Bodil Resare i en kommentar.

Hon tar över efter Ingalill Sundhage som efter 25 år som journalist vill dra sig tillbaka och gå i pension.
– Bodil har stor journalistisk erfarenhet från både tidningar och tv. Dessutom har hon varit redaktionsledare i snart 20 år, så det är en rutinerad och publicistiskt vass chefredaktör som tar över stafettpinnen. Jag är glad att Bodil kommer driva det fortsatta utvecklingsarbetet tillsammans med kollegorna, säger Stampen Medias vd Johanna Öberg.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.