Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Susanne Delastacia till GAPF

Publicerad: 6 september 2018, 11:11

Foto: Andreas Elgstrand

Susanne Delastacia blir kommunikatör och projektledare för organisationen Glöm Aldrig Pela och Fadime.


Ämnen i artikeln:

Susanne Delastacia

Den rutinerade journalisten Susanne Delastacia var länge inne i tv- och radiobranschen innan hon för en tid sedan tog över som debattchef på Nyheter24. Nu lämnar hon journalistiken för att istället bli kommunikatör och projektledare på organisationen Glöm Aldrig Pela och Fadime som kämpar emot hedersrelaterat våld och förtryck.

– Med förståelse för både samhällsfrågor och medierelationer har Susanne den erfarenhet och det driv vi behöver i den utvecklingsfas vi befinner oss i just nu, säger Sara Mohammad, GAPFs ordförande och grundare.

I Susanne Delastacias uppdrag ingår att utveckla GAPF:s varumärke och ha kontakt med externa aktörer.

– Med min erfarenhet av att jobba med debatt och opinionsbildning, kan jag nu kanalisera mitt engagemang för de frågor som GAPF driver. Det känns enormt spännande, eftersom det finns mycket att uträtta inom organisationens områden; stödverksamhet, utbildning och opinionsbildning, berättar Susanne Delastacia.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Susanne Delastacia

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.