Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

SvD värvar två från Ekot

Publicerad: 28 augusti 2017, 07:33

Louise Andrén Meiton och Per Kudo

Foto: SvD

Inför valåret 2018 värvar SvD tillbaka Louise Andrén Meiton och Per Kudo från Sveriges Radio.


Ämnen i artikeln:

SvDSveriges Radio

Louise Andrén Meiton slutade på SvD så sent som i mars 2017 för att arbeta med storsatsningen Ekonomiekot Extra. Nu återvänder hon till SvD i en ny roll som politikreporter. Louise Andrén Meiton har en bakgrund som makroreporter inte bara på SvD och Ekot utan också på Dagens Industri.

Per Kudo kommer också tillbaka till SvD från ett reporterjobb på Ekot. Han kommer att jobba som en av SvD:s nyhetsjägare. Han ska även lägga en stor del av sin arbetstid på grävande journalistik.

– Vi vill erbjuda läsarna Sveriges bästa valbevakning och med Louise får vi en värdefull förstärkning. En sådan är även Per som har ett imponerande driv i sitt granskande nyhetsarbete. Det är fantastiskt roligt att vi efter de senaste årens framgångsresa kan fortsätta stärka redaktionen och få in de här två toppkrafterna, säger Maria Sundén Jelmini, chef för SvD:s nyhetsredaktion till den egna sajten.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SvDSveriges Radio

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.