Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Svensk Damtidning tillsätter innehållschef

Publicerad: 7 mars 2018, 08:03

Joakim Magné

Joakim Magné tillträder den nyinrättade tjänsten innehållschef på Svensk Damtidning. Han kommer senast från Aftonbladet där han har arbetat som onlineredaktör, digital layoutare och vikarierande nyhetschef.


Ämnen i artikeln:

Aller MediaSvensk Damtidning

– Nu när vi på Svensk Damtidning vill ta steget att börja ta betalt för vårt innehåll även digitalt kommer Joakim att bidra med viktig digital kompetens kring hur vi utformar vårt innehåll. Tillsammans med redaktionen kommer vi säkra att Svensk Damtidning behåller sin position som ledande på kungliga nyheter i både tryckta och digitala kanaler, säger Johan T Lindwall, chefredaktör och ansvarig utgivare för Svensk Damtidning i en kommentar.

Den nya tjänsten innehållschef ska arbetsleda och planera innehållet till varumärkets samtliga kanaler tillsammans med redaktionsledningen

– Att få vara med och bygga upp en digital plan för Svensk Damtidning tillsammans med en redaktion fylld av fullblodsproffs känns otroligt spännande. Dessutom gillar jag att Aller media satsar digitalt och ser fram emot att bli en del av det, säger Joakim Magné, tillträdande innehållschef för Svensk Damtidning i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.