Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sverigechefen lämnar Splay för Loudly

Publicerad: 25 april 2018, 08:07

Youtubenätverket Splays Sverigechef Edit Brunner lämnar bolaget för att bli client director på det digitala produktionsbolaget Loudly.


Ämnen i artikeln:

MTG

Rekryteringen av Edit Brunner kommer efter att Loudly under 2017 gjorde en rejäl intäktsökning och nu inleder en satsning på ytterligare rörligt material och för att locka till sig nya kunder.

– Efter Splay sökte jag aktivt efter ett bolag med kvinnor representerade på höga positioner, som har ett digitalt mod och ett hållbart sätt att arbeta som gör att man inte stressar ihjäl sig. På Loudly fick jag jackpot! Jag är extremt taggad på att kavla upp de digitala ärmarna igen och hjälpa bolaget att utveckla erbjudandet och växa. Redan i nästa vecka går vi ut med en ny rekrytering, säger Edit Brunner i ett pressmeddelande.

I dagsläget har Loudly kunder som Coop, Visma, Plantagen och Apollo.

– Loudly har gjort en häftig resa det senaste året där vi lyckats attrahera såväl kunder som några av marknadens vassaste digitala kompetenser. Edit har ett naturligt driv, delar vår passion för digital kommunikation och tycker som jag att det både är spännande och tillfredställande att arbeta och utvecklas efter ständigt föränderliga förutsättningar, säger Karin Kraft, vd på Loudly.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

MTG

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.