Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sveriges största influencer lämnar Bonnier efter 10 år

Publicerad: 21 september 2016, 07:19

Foto: IvyRevel

Sveriges bäst betalda bloggare Kenza Zouiten byter nätverk.


Ämnen i artikeln:

Kenza ZouitenTourn

Kenza Zouiten, som har kallats Sveriges bäst betalda bloggare och som har omkring 2,3 miljoner följare i sociala kanaler, lämnar Tailsweep och Bonnier för att gå till Tourn.

Där får hon sällskap av träningsprofilen Alexandra Bring och bloggdrottningen Bianca Ingrosso som igår blev klara för influencer marketing-bolaget.

Kenza har bland annat varit programledare för MTV och Kanal 5 och har samarbetat med varumärken som Adidas, Revolve och Guess. Förra året drog hennes bolag in 5,1 miljoner kronor med en vinst på 3,2 miljoner kronor.

– Min nära relation till Nader Chebaro och Max Hoffman är den största anledningen till att jag byter samarbetspartner efter nästan 10 år med Tailsweep och Bonnier. Jag är jätteglad att få bli en del av Tourn, och känner att jag kommer att kunna utveckla min blogg och mitt varumärke på ett väldigt bra sätt ihop med Tourns taggade team. Jag hoppas på ett långt samarbete med många kreativa affärssamarbeten, säger hon i ett pressmeddelande.

Björn Wallenberg

Ämnen i artikeln:

Kenza ZouitenTourn

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.