Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

SVT-profilen blir pr-konsult

Publicerad: 12 juni 2017, 07:45

Peter Salander byter sida

Journalisten och SVT-reportern Peter Salander lämnar public service och blir pr-konsult på Gullers Grupp.


Ämnen i artikeln:

SVTGullers Grupp

De senaste åren har Peter Salander setts som programledare,nyhetsankare och reporter bland annat i SVT:s Stockholmssändningar och Gomorron Sverige. Som pr-konsult på Gullers Grupp kommer han framför allt använda av sina kunskaper från tv-huset. Hans uppdrag blir nämligen att stärka kommunikationsbyråns erbjudande inom rörlig bild.

– Förmågan att förmedla starka berättelser genom rörlig bild är alltmer efterfrågad hos våra kunder. Därför är Peters långa och gedigna erfarenhet som programledare, redaktör och reporter ett viktigt tillskott till Gullers grupps erbjudande inom såväl film som storytelling, säger Ulf Dahlqvist, byråchef på Gullers grupp i Stockholm, i ett pressmeddelande.

På SVT har Peter Salander också verkat som planeringsredaktör för Rapport och Kulturnyheterna. Han har också varit politikreporter på SVT Stockholm. Han har tidigare jobbat med tv-produktioner på bland annat Efterlyst på TV3 och Våra Pengar på TV4.

– Jag ser med stor nyfikenhet fram emot att få komma in i en ny miljö. Tillsammans med mina kollegor på Gullers grupp vill jag vara med och utveckla organisationer, företag och myndigheters förmåga att kommunicera genom rörlig bild, säger han i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SVTGullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.