Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

SVT värvar från Expressen

Publicerad: 27 april 2018, 10:47

Dante Thomsen.

Dante Thomsen lämnar Expressens nöjesredaktion för SVT Nyheter Online.


Ämnen i artikeln:

SVTExpressen

Dante Thomsen började jobba som journalist på Dagens Media. Därefter gick han vidare till Aftonbladet och sedan Expressen, där han jobbat på nöjesredaktionen de senaste åren. Nu byter han till public service.
– SVT Nyheter online har gjort en imponerande resa de senaste åren och det är med stolthet jag tar mig an den här utmaningen. SVT har ett viktigt uppdrag i den svenska demokratin och jag ser fram emot att komma till tv-huset, lära mig nya saker och bidra med mina erfarenheter och kompetenser, säger Dante Thomsen i en kommentar.


SVT är nöjda med sin rekrytering:
– Dante Thomsen är en vass skribent, kompetent journalist och har lång erfarenhet av digital publicering. Han är också en grävande journalist som har lätt för att hitta nyheter som engagerar publiken - särskilt den yngre målgruppen. Ett välkommet tillskott till SVT Nyheters onlineredaktion, säger Fia Linderström, tf gruppchef SVT Nyheter online.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SVTExpressen

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.