Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Swedbank rekryterar två nya presskommunikatörer

Publicerad: 28 april 2020, 09:05

Ralf Bagner och Mattias Elander Forsgren kliver in som presskommunikatörer på Swedbank.


Ämnen i artikeln:

Swedbank

Ralf Bagner kommer närmast från Telia, där han arbetat som Press Officer sedan 2016. Han har en bakgrund som journalist, och har också jobbat med kommunikation inom Vattenfall. 

Mattias Elander Forsgren har tidigare jobbat som kommunikationsstrateg på Kemikalieinspektionen. Han har en bakgrund som journalist och redaktör på SVT, och har arbetat med Agenda 2030-delegationen i regeringskansliet. Den senaste månaden har han dock arbetat som pressekreterare på Folkhälsomyndigheten. 

På Swedbank tar de rollen som presskommunikatörer. De tillträder före sommaren. 

”Swedbank är med sin djupa samhällsförankring i alla sina marknader, ett av Sveriges mest spännande företag. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta med bankens presskommunikation i en tid när mediefrågorna står i fokus”, säger Ralf Bagner i ett pressmeddelande. 

Carina Sesser Nylund som idag är presskommunikatör för Swedbank går över till en tjänst som press manager inom dotterbolaget Robur.

Julia V. Caesar

Reporter

julia.v.caesar@resume.se

Ämnen i artikeln:

Swedbank

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News