Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Swedma hittar ny vd på Bonnierförlagen

Publicerad: 23 september 2021, 07:36

Annette Tannerfeldt ny vd Swedma tillsammans med styrelseordföranden Marie Bratani Olsson.

Annette Tannerfeldt har utsetts till ny vd för branschorganisationen Swedma.


Efter en rekryteringsprocess med över 80 intresserade kandidater blir Annette Tannerfeldt ny vd för Swedma med uppdraget att utveckla verksamheten på lång sikt.

Swedma, Swedish Data & Marketing Association, sammanför såväl leverantörer som köpare i det svenska ekosystemet för datadriven marknadsföring och driver bland annat Guldnyckeln. Branschorganisationen leddes senast av Malin Anglert, som i somras meddelade att hon går vidare till nytt jobb på Tele2.

Annette Tannerfeldt tar över som vd för Swedma vid årsskiftet. Hon kommer närmast från Bonnierförlagen där hon i dag är chef för Bonniers Bokklubbar & Bookie.nu.

– Jag ser fram emot att bli ny vd för SWEDMA. De senaste åren har man gjort ett stort utvecklingsarbete i organisationen, ett arbete som jag ska fortsätta driva ihop med mina kollegor och med styrelsen. Datadriven kommunikation blir allt viktigare för allt fler företag och där ska vi vara en viktig partner för att stötta våra medlemmar inom alla områden, säger Annette Tannerfeldt i en kommentar.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.