Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Sweet Studio rekryterar från New York

Publicerad: 11 oktober 2017, 12:37

Sweet Studios vd Anders Frostenson och Robert Lenne, ny chief creative officer.

King-grundarnas investeringsfond Sweet Studio rekryterar Robert Lenne som ny chief creative officer.


Ämnen i artikeln:

King

I och med flytten hem till Sverige och Stockholm lämnar Robert Lenne rollen som produkt- och designchef på bolaget Artsys, ett bolag som under hans tid växt till en ledande digital marknadsplats för konst. Innan dess har han bland annat jobbat på designbyrån Doberman.

– Vi ska bli en ledande aktör för entreprenörer i tidigt skede genom en studiomodell som sammanför produktutveckling och finansiering. Vår kärna är det kreativa teamet, med kunskaper inom design och teknik såväl som finansiering och bolagsbyggande. Robert är en internationell stjärna med lång erfarenhet av just den kombinationen. Jag är stolt över att han väljer oss, säger Anders Frostenson, vd för Sweet Studio.

Sweet Studio är en systerfond till Sweet Capital, grundad av King-grundarna.

– Det är ett drömuppdrag med ett fantastiskt team som brinner för att skapa bolag som har positiv påverkan i världen likväl som lönsamhet och tillväxt. Alla från King-grundarna till vårt kreativa team delar samma passion. Det ger oss förutsättningarna för att våga vara innovativa och inte ställa oss i ledet och replikera gamla modeller. Det ska vara skarpt som sjutton, berättar Robert Lenne i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

King

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.