Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

T&P Nordics stärker planningavdelningen

Publicerad: 5 juni 2019, 11:16

Foto: Julia Tånge

Max Hansen lämnar Spotlight och går till T&P Nordics planningavdelning.


Ämnen i artikeln:

The&PartnershipThe&Partnership Nordics

T&P Nordics startade upp sin verksamhet för två år sedan. Redan under det första året lyckades man via en rad nätverkskunder omsätta hela 72 miljoner kronor. Den senaste tiden har man varit ytterligare i tillväxttagen och anställt nya medarbetare till sitt Stockholmskontor.

Nu plockar man in ytterligare en planner i Max Hansen. Max Hansen kommer senast från pr-byrån Spotlight och har tidigare pluggat på Berghs.

– Vi är väldigt glada över att Max har valt att jobba med oss och våra kunder. Behovet av duktiga planners har ökat avsevärt de senaste åren i takt med kundernas ökade behov av att hitta insikter som hjälper deras varumärken att stå ut, säger Leon Phang, Nordisk Planning Director.

The&Partnership Nordics modell bygger på att jobba integrerat över disciplinerna, främst över reklam och media. Byrån jobbar med kunder som Toyota, Lexus, hotels.com och Tretti.se.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.