Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tanja Määttä till Min Stora Dag

Publicerad: 13 augusti 2019, 06:43

Min Stora Dag förstärker sitt team med Tanja Määttä.

Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag rekryterar Tanja Määttä till rollen som projektledare.


Ämnen i artikeln:

Jennifer McShane

Välgörenhetsorganisationen Min Stora Dag är inne i en intensiv utvecklingsfas och förstärker nu sitt team med flera nya medarbetare. Bland andra värvas Tanja Määttä, en av landets mest seniora projektledare inom event, media, musik och underhållning, som nu tar klivet över till den ideella världen:

– Det känns så otroligt inspirerande och givande att få bli en del av det viktiga arbetet på Min Stora Dag. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet till det redan fantastiska teamet och att vi tillsammans ska ge ännu fler barn chansen till en Stor Dag, säger Tanja Määttä i ett pressmeddelande.

Under flera år drev Tanja Määttä det egna bolaget Saint PR tillsammans med Sandra Nordin och mellan 2012-2015 var hon på byrån AWB, de sista åren som head of PR. De senaste 12 åren har Tanja Määttä varit pressansvarig för Polar Music Prize och hon skötte lanseringen av matdestinationen Eataly i fjol.

– Jag har följt Tanjas arbete under många år och kan inte tänka mig en bättre lämpad person på denna position – både som professionell yrkesperson och som varm människa. Hon har hjärtat på rätta stället och hennes långa erfarenhet och gedigna kunskaper kommer ihop med den genuina lust hon visar för vårt uppdrag förstärka vårt team och bidra till vår dröm att göra skillnad för fler behövande barn, säger Min Stora Dags generalsekreterare Jennifer McShane i pressmeddelandet.

Tanja Määttä tillträder som projektledare på Min Stora Dag den här veckan och rapporterar till projektchef Linda Engholm.

Min Stora Dag har även förstärkt organisationen med fler nya medarbetare: Sara Zachrisson, ansvarig privat insamling som närmast kommer från Scouterna, Isabella Limslätt, ansvarig gåvoservice, kommer senast från Cancerfonden, samt Olivia af Rolén, volontärsamordnare, som under det senaste året arbetat på Min Stora Dag som vikarierande volontärsamordnare och projektkoordinator.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Jennifer McShane

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.