Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

TBS Göteborg rekryterar från Scream

Publicerad: 21 maj 2018, 09:06

Foto: Sophie Yard

Mediebyrån förstärker med senior strategisk kompetens och tar in Andreas Liss-Daniels från Scream.


Ämnen i artikeln:

Scream

Andreas Liss-Daniels har varit verksam i mediebyråvärlden i över 20 år. Nu blir han ett nytt tillskott för TBS Göteborg.
– Vi behövde stärka upp inom övergripande kommunikativ kompetens och Andreas har erfarenhet av strategiskt arbete med ett flertal större aktörer, inte minst inom detaljhandel men även med t.ex. digitala aktörer." säger Jessica och fortsätter "Tillsammans är vi nu ett riktigt starkt team här i Göteborg och vårt mål är att expandera på göteborgsmarknaden, säger Jessica Löfgren Norrman, byråchef för TBS Göteborg, i ett pressmeddelande.

Andreas Liss-Daniels har samlat på sig många erfarenheter under åren. Han har bland annat startat Göteborgskontor för IUM och varit med och startat och byggt upp Scream Göteborg.
– Jag har sysslat med lite annat ett tag men har på senaste tiden varit sugen på att komma tillbaka till branschen och TBS är helt enkelt en den typ av byrå man vill jobba på. Vi är en utmanare med en kultur som skapar det engagemang som jag vet är så viktigt för många kunder, säger han och fortsätter:

– Här finnas bland annat ett mycket ambitiöst och spännande verktyg jag har eftersökt tidigare. Den heter Business Hub och här gör man långtgående analyser på hur en rad olika faktorer, utöver agerande i media, korrelerar med varandra och påverkar kundernas affär. Detta skall bli riktigt spännande att få visa upp här på göteborgsmarknaden.

Alex Hartelius

Ämnen i artikeln:

Scream

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.