Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Telenors tidigare kommunikationschef ska leda Spotlights erbjudande inom tech och b2b

Publicerad: 13 april 2021, 08:56

Aron Samuelsson

Aron Samuelsson, tidigare kommunikationschef på Telenor, ska bygga ett nytt erbjudande på kommunikationsbyrån Spotlight tillsammans med ytterligare en rekrytering.


Ämnen i artikeln:

Spotlight PR

Aron Samuelsson har flera års erfarenhet av strategiskt och integrerat kommunikationsarbete bland som kommunikationschef på Telenor Sverige och som pr-konsult på Springtime. Nu kommer han att leda Spotlights tech- och B2B-team och tar plats i byråns ledningsgrupp. Erik Elowsson kommer att ingå i Arons team. Han kommer senast från Andréasson PR där han arbetat med kunder inom tech och B2B.

Spotlight jobbar också med att utveckla erbjudandet inom affärsdrivande kommunikation med fokus på att integrera kreativ kommunikation i förtjänade och egna kanaler med digital marknadsföring.  

Under hösten 2020 växte Spotlights omsättning med 10 procent. 

– Vi har ambitioner att fortsätta växa och rekrytera branschens bästa talanger; personer som vill utvecklas tillsammans med Spotlight både personligen och genom våra uppdrag, säger Axel Lagerbielke, vd och grundare på Spotlight PR i en kommentar. 

Spotlights kunder inom Tech & B2B inkluderar bland annat Adobe, Citrix, Panasonic och industrikoncernen Bergman & Beving.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Spotlight PR

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.