Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Teslas EMEA-marknadschef lämnar för svensk uppstickare inom growth-marketing

Publicerad: 17 september 2020, 08:11

David Lincoln Blom har ansvarat för Teslas marknadsorganisation i EMEA-regionen. Ni blir han partner i Ctrl Digital som har ambitionen att bli Nordens ledande aktör inom datadriven tillväxt.


Ämnen i artikeln:

Tesla

David Lincoln Blom kommer senast från Tesla där han först ansvarade för den nordiska marknadsorganisationen och senare även för Europa, Mellanöstern & Afrika. Nu kliver han in som partner i svenska Ctrl Digital där han ska hjälpa Growth Marketing-byrån att bli en av Nordens bästa inom datadriven tillväxt.

– Det är så klart smickrande att David väljer att gå in i Ctrl Digital, men samtidigt är det en bekräftelse på att vi gör rätt saker och att det finns stor potential i vårt erbjudande och sättet vi jobbar på. Davids kunskap och erfarenhet öppnar upp för helt nya möjligheter och förutsättningar så att vi kan fokusera på att skapa en byrå som verkligen ligger i framkant, säger bolagets grundare Ted Solomon i en kommentar.

Ctrl Digital är ett konsultbolag nischade inom digital analys och digital tillväxt som grundades 2018. Bolagets kundlista består av både startups och större organisationer, bland annat TV4, Schibsted Dreams, Rise och Klarna.

– Det känns väldigt spännande och rätt i tiden. Den här branschen är bara i sin linda och vi kommer att se stora framsteg den närmaste tiden. Jag har följt Ctrl Digital från starten och har även haft äran att bidra som rådgivare det senaste året, säger David Lincoln Blom i en kommenar. 

 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Tesla

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.