Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Tess Ulander till ATG Live

Publicerad: 26 juni 2015, 08:16

Tess Ulander.

Travsändningarna från V86 och V75 i ATG Live får en ny programledare i Therés Ulander.


Det är med anledning av att ATG Live vill förnya sig som de anställer Therés Ulander som programledare. Hon har tidigare jobbat för bland andra Aftonbladet, TV4 och Sveriges Radio.

– Det är verkligen hög tid för en ansiktslyftning, ATG Live har sett likadant ut i flera år nu. Det blir en helt annan känsla och dynamik med en programledare, säger Pär Carlson exekutiv producent kanal 75, i ett pressmeddelande.

Ewa Idemar och Oskar Westberg, är sedan tidigare kända från ATG Live och de kommer att fortsätta leda de övriga sändningarna.

I samband med att Therés Ulander startar med livesändningar introduceras också "Club 75" som är ett eftersnack till V75.

De nya livesändningarna kommer att ha premiär på lördag.

– Det känns väldigt roligt. Det är en härlig satsning som jag hoppas och tror att tittarna gillar. Hela min karriär har jag fokuserat på livesändningar. Det är fantastiskt att få arbeta med Kanal 75. Inget produktionsbolag i Sverige producerar så många timmar live, säger hon.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.